PROJECTLEIDER ONDERWIJS.
Je bent projectleider bij een uitgeverij van onderwijsmethoden. Je coördineert de productie van (digitale) lesbrieven en docentenhandleidingen. Of je ontwikkelt bijvoorbeeld educatieve magazines. Hoe dan ook: er ligt heel veel werk en je komt vele handen tekort. Daarom werk je graag met een flexibele schil van creatief dtp'ers om je heen. Bij voorkeur mensen die ervaring hebben in de onderwijssector, van aanpakken weten en kwalitatief goed werk leveren. Want materiaal voor het onderwijs moet kloppen als een bus! Je bent hiervoor bij mij aan het juiste adres.

(MARKETING)COMMUNICATIEPROFESSIONAL.
De productie van middelen vormt het sluitstuk van je advies. Je wilt dan ook dat de middelen kwalitatief goed en correct zijn. Ik spreek door mijn achtergrond jouw taal en begrijp wat je wilt bereiken. Ik ben een verlengstuk voor je en denk bij een vormgevingsklus nét iets verder door dan je gewend bent. Met als resultaat: een uiting die tot in de puntjes is verzorgd én de boodschap vertelt. Ideaal voor het ontwikkelen van allerlei reguliere middelen, naast het vaste ontwerpbureau waar je mee samenwerkt voor campagnes en huisstijlontwikkeling.

GRAFISCH ONTWERPER.
Je bent een kei in het bedenken van creatieve concepten, bijvoorbeeld als grafisch ontwerper of art director. Maar die uitwerking…daarvoor ontbreekt het je soms aan tijd. En de puntjes op de i zetten is ook niet per se waar jij blij van wordt. Ik wel! Ik ben een echte afmaker en ondersteun je graag in het uitwerken van jouw creaties. Ik sta ervoor open om bij jou op locatie te komen werken.

EIGENAAR/MANAGER MKB.
Ben je eigenaar van een mooi bedrijf of sta jij de ondernemer bij vanuit marketing en sales? Dan ondersteun ik jou graag met het ontwerp van communicatiemiddelen. Je hebt al een huisstijl laten ontwikkelen en wilt voor alle vormgeving die verder nodig is een flexibele zzp’er inzetten. Ik denk met je mee over vormgeving en - als je wilt - óók over communicatie. Zo bouw ik met je mee aan het bedrijf.
Back to Top