(MARKETING)COMMUNICATIEPROFESSIONAL.
De productie van middelen vormt het sluitstuk van je advies. Je wilt dan ook dat de middelen kwalitatief goed en correct zijn. Ik spreek door mijn achtergrond jouw taal en begrijp wat je wilt bereiken. Ik ben een verlengstuk voor je en denk bij een vormgevingsklus nét iets verder door dan je gewend bent. Met als resultaat: een uiting die tot in de puntjes is verzorgd én de boodschap vertelt. Ideaal voor het ontwikkelen van allerlei reguliere middelen, naast het vaste ontwerpbureau waar je mee samenwerkt voor campagnes en huisstijlontwikkeling.

EIGENAAR/MANAGER MKB.
Ben je eigenaar van een mooi bedrijf of sta jij de ondernemer bij vanuit marketing en sales? Dan ondersteun ik jou graag met het ontwerp van communicatiemiddelen. Je hebt al een huisstijl laten ontwikkelen en wilt voor alle vormgeving die verder nodig is een flexibele zzp’er inzetten. Ik denk met je mee over vormgeving en - als je wilt - óók over communicatie. Zo bouw ik met je mee aan het bedrijf.

GRAFISCH ONTWERPER.
Je bent een kei in het bedenken van creatieve concepten, bijvoorbeeld als grafisch ontwerper of art director. Maar die uitwerking…daarvoor ontbreekt het je soms aan tijd. En de puntjes op de i zetten is ook niet per se waar jij blij van wordt. Ik wel! Ik ben een echte afmaker en ondersteun je graag in het uitwerken van jouw creaties. Ik sta ervoor open om bij jou op locatie te komen werken.

PROMOVENDUS.
Ik vind het fantastisch om te werken voor promovendi. Wat wil ik graag ook jouw proefschrift vormgeven! Ook mijn eigen wo-scriptie maakte ik volgens strikte wetenschappelijke richtlijnen. Ik houd ervan om voorschriften exact na te leven, werk zeer nauwkeurig en ben sterk in het doorvoeren van correcties. Zoek jij een kritische en punctuele vormgever voor je proefschrift? Uiteraard voorzien van een sprekende cover en andere grafische elementen?
Vraag mij!
Back to Top